Sikeres vállalkozó szeretnél lenni?

 • Kezdés előtt állsz?
 • Vagy 2 éven belül alapítottad a vállalkozásodat?

Jelentkezz most a Körös-Völgye Alapítványnál ingyenes vállalkozói tanácsadásra és ingyenes vállalkozói tréningre!

Előzmény:

"A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium pályázatot hirdetett 2008 tavaszán a kezdő vállalkozói aktivitás ösztönzésének támogatására a Kis- és Középvállalkozói Célelőirányzatból, a Gazdasági Minisztérium vállalkozási célelőirányzatainak szabályozásáról szóló 1/2001. (I.5.) GM rendelet 19.§-a(2) bekezdésének h.) pontja alapján. A KKC-2007-K kódszámú pályázat, melynek alapvető célja a vállalkozóvá válás, a kezdő vállalkozói aktivitás ösztönzése, gazdasági, vállalkozói ismeretek, tananyag kifejlesztése, oktatása, tanácsadása révén; ezáltal a vállalkozói kultúra, a vállalkozói lét, imázs erősítse, s a versenyképes vállalkozói tudás, a legjobb gyakorlatok, PR és kommunikációs ismeretek fejlesztése."

"A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium által a kezdő vállalkozói aktivitás ösztönzésének támogatására meghirdetett pályázati konstrukció keretében támogatott program."

Jelen:

Az alapítványunk nyert ezen a pályázati kiíráson és ez úton szeretnénk bevonni Téged a program megvalósításába, hogy a pályázati kiírásban megfogalmazott célokat a Te vállalkozásod is hasznosítani tudja!

A tréningeket kéthavonta tarjuk, háromszor 6 órában vehetsz részt a képzésen, ahol sok hasznos információval, tudással leszel gazdagabb és sok kérdésre választ kapsz a vállalkozói léttel kapcsolatban.
Ma Magyarországon bárki lehet vállalkozó anélkül, hogy az alapvető információkkal, alapvető tudással rendelkezne ebben a témában. Sok vállalkozás a beindulás után egy éven belül megszűnik. Ezért is van az, hogy nagyon sok vállalkozás az első év végére megszűnik A programban való részvétel egy eszköz ahhoz, hogy jól működő vállalkozást hozzál létre, vagy ha már van vállalkozásod, azt jól működtesd!

A programban való részvétel (tanácsadás, tréning, mentorálás) és a tananyag ingyenes! A vállalkozói tanácsadással és a tréninggel kapcsolatban telefonon vagy e-mail-en tudsz bővebb információt kérni vagy időpontot egyeztetni! A tréningre egy jelentkezési lap kitöltésével jelentkezhetsz!

A program keretében pályázatkeresési technikákat, pályázatírási fortélyokat és a megvalósítás menetét is megismered, mely elengedhetetlenül szükséges a mai magyar vállalkozás működéséhez. A vállalkozói hitelekhez is kapsz használható útmutatót!

Gyakorlat:

Tekintsd át az alábbi tulajdonságokat és döntsd el, hogy ha még nincs vállalkozásod, milyen vállalkozó lennél, ha már vagy, rendelkezel-e ezekkel a tulajdonságokkal!

 • Elkötelezett, hozzáértő, rugalmas vagy?
 • Szakmai ismereteidet folyamatosan gyarapítod?
 • Jó csapatjátékos vagy?
 • Terméked vagy szolgáltatásod sajátos, egyedi, különleges? Újszerű vagy jobb, mint versenytársaidé?
 • Rendelkezel elegendő saját tőkével és hitelképes vagy?
 • Elég nagy vagy növekedést mutat az általad megcélzott piac?
 • Van egy (vagy több) jó ötleted, vagy megtaláltad mások már bevált ötletéhez a csatlakozás lehetőséget?
 • Bízol önmagadban,
 • Gyorsan tudsz dönteni
 • Gyorsan korrigálod a hibás döntéseidet
 • Innovatív, fogékony vagy az újra, ráérzel olyan lehetőségekre, amelyek mások figyelmét esetleg elkerüli
 • Céltudatos, eredmény orientált vagy
 • Képes vagy a szükséges kockázat vállalására
 • Teljes mértékben elkötelezett vagy - sikerért keményen, teljes erőbedobással dolgozol

Ne keseredj el, ha nincs meg benned minden tulajdonság a felsoroltakból, hiszen ezek fejleszthetők, a vállalkozói magatartás tanulható!

Hívj bennünket!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Körös-Völgye Alapítvány munkatársai:

Rácz Anikó tréner, tanácsadó
Tel: 30/626-6312

Kovács Mátyás tanácsadó, projekt menedzser
Tel: 30/382-2991

Csarnai László, tréner, tanácsadó
Tel: 70/508-5185

Vonalas telefonszám: 66/44-66-55
e-mail cím: info@korosvolgye.hu

Ingyenes vállalkozói tréningre jelentkezés itt!


Ingyenes vállalkozói tanácsadásra jelentkezés előzetesen egyeztetett időpontban. Időpontegyeztetés telefon vagy e-mailben.
 
Irodáink
5600, Békéscsaba Jókai utca 34. Tel/Fax: 06-66-44-66-55 E-mail:info@korosvolgye.hu
5540 Szarvas, Szabadság u. 36. Tel/Fax: 06-66-400-500 E-mail:koros-volgye@szarvasnet.hu
KVA