Tanácsadás

A mikro-, és kisvállalkozások minél szélesebb csoportja jusson hozzá a napi működésükhöz szükséges általános információkhoz. A vállalkozások versenyképességének megőrzése és fejlesztése érdekében elengedhetetlen a szükséges információk megszerzése.

További cél, hogy a megváltozott gazdasági-üzleti körülményeknek megfelelő információ, ismeretek, tudás hiánya ne rontsa a vállalkozások hatékonyságát, versenyképességét sem a hazai, sem az európai uniós vállalkozásokkal szemben.

A tanácsadás alkalmával a vállalkozás működtetése során felmerülő problémák gyors kezelése, üzleti helyzetének gyors áttekintése, pénzügyi, számviteli információk, valamint a fejlesztési célú elképzelések, finanszírozási lehetőségeinek részletes megbeszélése, valamint a megoldási javaslatok feltérképezése történik.

A tanácsadás színvonalát és valós szükségleteire alapozott tartalmát az Alapítvány szakképzett és regisztrált tanácsadóik garantálják.

A tanácsadás célcsoportja megyénkben:
Kezdő és működő mikro-, kis- és középvállalkozások

A vállalkozások számára a szolgáltatás térítésmentes, mely rövid időtartamú (maximum 1 óra), általános helyzetáttekintést foglal magában.

Az alapszintű tanácsadáson kívüli szolgáltatások:
Amennyiben a vállalkozó további szolgáltatásokat is igényel, ilyen a pályázatírás, mérleg, eredményterv elkészítése, akkor értéknövelt tanácsadásról beszélünk, melynek meghatározott díjazása van.

Egészséges életmód, és környezettudatos tanácsadás:
Ez a szintén ingyenesen igénybevehető szolgáltatásunk, egyrészt kapcsolódik a vállalkozások fejlesztéseihez, annak a fenntartható fejlődéssel (környezetvédelemmel) kapcsolatos aspesktusairól nyújtunk információkat, másrészt ugyanezen szempontok az egészséges életmód tanácsadással kiegészítve általános lakossági szolgáltatásként is nyújtjuk.

Ügyfélfogadás helye és ideje:
Békéscsaba, Jókai utca 34. 08.00-tól 12.00-ig , 13.00-tól 16.00-ig lehetőség szerint telefonos bejelentkezés alapján.

 
Irodáink
5600, Békéscsaba Jókai utca 34. Tel/Fax: 06-66-44-66-55 E-mail:info@korosvolgye.hu
5540 Szarvas, Szabadság u. 36. Tel/Fax: 06-66-400-500 E-mail:koros-volgye@szarvasnet.hu
KVA